Jeanine

 

Ik ben Jeanine Wehrmann en heb ruim 20 jaar ervaring in het leiding geven aan teams. In verschillende organisaties binnen Zorg en Welzijn en het Sociaal Domein zorg ik voor een lerende omgeving zodat  individuen en teams zich meer ontwikkelen in eigenaarschap.

 

Ik geloof dat je door het bieden van ruimte om te leren en door zorg te dragen voor een veilige werkomgeving je de beste resultaten kunt halen samen met je teams.  Daar aan werken en ervaren dat je samen verder komt, is inspirerend en maakt mij blij.  Je eigen ontwikkeling als leider is een belangrijk onderdeel van het samen werken met teams. Dat is soms best complex en dan helpt het om daarover in gesprek te kunnen gaan.

Ik heb gemerkt dat er tijdens het wandelen een andere dynamiek ontstaat in het gesprek dan wanneer je tegenover elkaar zit.

Dit biedt de ruimte om letterlijk in beweging te zijn.

 

Sturen op wendbaarheid van de organisatie in een omgeving die steeds sneller verandert is mij op het lijf geschreven. Als senior manager coach en adviseer ik leiders en teams op het gebied van leiderschap.

Op het gebied van persoonlijk leiderschap staat jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal.

 

Daarnaast geniet ik in mijn vrije tijd samen met mijn man van onze kinderen en kleinkinderen.